Over S-Dierosteopathie

De naam S-Dierosteopathie verwijst naar mijn allerbeste leermeester, Shelly. Deze eigenwijze vosmerrie kwam al vroeg in mijn leven. Ik was 11, zij 4. Beide jong en onervaren, maar op onverklaarbare wijze was daar die spreekwoordelijke klik. Deze pony heeft mij onwijs veel geleerd. Geduld en buiten de gebaande paden kijken zijn de hoofdlessen hierin. Zij heeft mij geleerd te luisteren naar mijn gevoel en verder te kijken dan mijn neus lang is. Zonder haar was ik dan ook nooit op het pad van de osteopathie gekomen. Een klein eerbetoon aan een grote leermeester! 

Al vroeg wist ik dat ik 'iets' met dieren wilde gaan doen. Dat werd in eerste instantie dierenarts. Na een lange studie aan de Universiteit Utrecht had ik mijn felbegeerde diploma als dierenarts op zak. Na een tijd wilde ik graag mijn kennis uitbreiden, dit begon met het volgen van een traject tot Erkend Voedingsconsulent Paard en later volgde daar de opleiding dierosteopathie van ICREO.  Een andere insteek, maar eigenlijk met precies hetzelfde doel voor ogen: het dier in staat stellen om zo goed mogelijk te bewegen en happy te zijn!  Na het afronden van de ICREO opleiding in 2019 ben ik dan ook aan de slag gegaan met mijn eigen osteopathie praktijk voor dieren. Naast osteopathie behandelingen verzorg ik binnen mijn praktijk ook voedingsadviezen voor paarden. 

Door mijn achtergrond als dierenarts ben ik in staat om zowel uit veterinair als osteopathisch oogpunt naar uw dier te kijken. Ik vind het dan ook erg belangrijk om samen met uw dierenarts te werken in plaats van langs elkaar heen. Samenwerking leidt tenslotte tot een gezond, gelukkig en goed bewegende viervoeter!